Θες επίπεδη κοιλιά αλλά βαριέσαι τους κοιλιακούς; Έχουμε τη λύση!

Θες επίπεδη κοιλιά αλλά βαριέσαι τους κοιλιακούς; Έχουμε τη λύση!

Θες να αποκτήσεις αυτή την πολυπόθητη sexy φλατ κοιλίτσα αλλά βαριέσαι τους κοιλιακούς; Η Ιωάννα Βαπορίδη βρήκε ειδικά για σένα τις 3 καλύτερες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το περιττό λίπος και την χαλάρωση της περιοχής, καίγοντας πολύ περισσότερες θερμίδες απ’ όσες θα έκαιγες κάνοντας κοιλιακούς.

Για εσένα που είσαι σε πιο προχωρημένο επίπεδο με το τέλος των ασκήσεων μπορείς να τις επαναλάβεις όλες από την αρχή όσες φορές θες.

Ερχόμαστε σε πλάγια στήριξη, στο ένα χέρι το οποίο βρίσκεται τεντωμένο στην ευθεία του ώμου μας. Τα πόδια τεντωμένα και κλειστά. Κράτα την κοιλιά σου όσο πιο σφιχτή μπορείς. Εισεπνεύσε και στην εκπνοή προσπάθήσε να φέρεις τη λεκάνη σου όσο πιο κοντά στο έδαφος μπορείς. Επανέλαβε την άσκηση 8- 10 φορές και άλλαξε πλευρά.

1_1
Ερχόμαστε σε θέση «σανίδα» (plank). Τα χέρια τεντωμένα στην ευθεία των ώμων και τα πόδια τεντωμένα στο άνοιγμα της λεκάνης. Εισπνέουμε και εκπνέοντας λυγίζω τα γόνατά μου προς τα κάτω. Αν θέλεις να κάνεις πιο εύκολη την άσκηση ακουμπάς τα γόνατα στο έδαφος. Επανέλαβε 15- 20 φορές.

2_2
Ερχόμαστε σε θέση «σανίδα» (plank). Τα χέρια τεντωμένα στην ευθεία των ώμων και τα πόδια τεντωμένα στο άνοιγμα της λεκάνης. Εισπνέουμε και εκπνέοντας λυγίζουμε εναλλάξ τα γόνατά προς τα κάτω. Αν θέλεις να κάνεις πιο εύκολη την άσκηση ακουμπάς τα γόνατά σου στο έδαφος. Επανέλαβε 20 φορές.

3_3

Ιωάννα Βαπορίδη, MSc καθηγήτρια φυσικής αγωγής, www.aquabirth.gr

Πηγή: www.joytv.gr