Χρόνια πολλά μαμά..δυο υπέροχες συνεντεύξεις στο Aquabirth, από τα kosmonea! No1

Χρόνια πολλά μαμά..δυο υπέροχες συνεντεύξεις στο Aquabirth, από τα kosmonea! No1

Μπέτυ: Περιμένοντας το γιο!

Η όμορφη Μπέτυ έχει αυτή την ακτινοβολία της μέλλουσας μαμάς ,ένα πλατύ χαμόγελο ,φωτεινά μάτια και μια κοιλίτσα που μόλις διαγράφεται παρόλο που σε λίγο καιρό θα γεννήσει το μωράκι της και θα γίνει για πρώτη φορά μαμά !

Η συνάντηση γίνεται στον φιλόξενο χώρο του Aquabirth κάτω από το βλέμμα της πάντα χαμογελαστής Ιωάννας Βαπορίδη . Η Μπέτυ παρακολουθεί μαθήματα προετοιμασίας τοκετού εδώ.

Και να τι μας είπε η όμορφη Μπέτυ μέλλουσα μαμά με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας

Μπέτυkosmonea1.jpg

Πώς είναι η εγκυμοσύνη. Πόσα κιλά έχετε πάρει;

Έχω πάρει 6 κιλά. Τώρα γι αυτό που με ρωτήσατε πώς είναι η εγκυμοσύνη, σε ψυχολογικό επίπεδο με έχει επηρεάσει. Νιώθω λίγο περίεργα, αλλάζει το σώμα μου….

Πώς είναι η αναμονή , πώς φαντάζεστε τον ερχομό του παιδιού σας;

Έχω φανταστεί τις στιγμές μαζί του ,δηλαδή να το αγκαλιάζω, να κοιμάμαι μαζί του στο κρεβάτι. Έτσι το έχω σκεφτεί. Την ώρα του τοκετού όχι δεν την σκέφτομαι όχι . Αυτό λίγο με αγχώνει.Αλλά γενικότερα περιμένω πώς και πώς ,πότε θα έρθει η στιγμή που θα το έχω στην αγκαλιά μου.

Τι θα είχατε να μας πείτε για την επίδραση της γυμναστικής αυτήν την περίοδο ;

Είναι ευεργετική. Σε ηρεμεί και σου δίνει ενέργεια παράλληλα. Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλλίτερο.

Μπέτυkosmonea2.jpg-169x300

Από πότε ξεκινήσατε γυμναστική;

Ο άντρας μου είναι γυμναστής οπότε γυμναζόμουν συστηματικά πριν καν καταλάβω ότι είμαι έγκυος. Στον τρίτο μήνα ήρθα και εδώ. Έρχομαι τρεις φορές τη εβδομάδα και θα ήθελα να έρχομαι κάθε μέρα ,όμως δεν επιτρέπεται στην προχωρημένη εγκυμοσύνη Βέβαια συνεχίζω και στο σπίτι και κάνω ειδικές ασκήσεις που μας δίνει η Ιωάννα για την κατακράτηση, για τις καούρες στο στομάχι..

Τι είναι για σας η ημέρα της μητέρας; Πώς νιώθετε εσείς που θα γίνετε μάνα, που τον επόμενο χρόνο θα έχετε ένα παιδάκι σχεδόν ενός έτους;

Όλα τα παιδιά σκέφτονται τους γονείς τους.Τώρα όμως που περιμένω κι εγώ να γίνω μητέρα την νιώθω παραπάνω την μητέρα μου.

Η σύντομη συζήτησή μας τελειώνει κάπου εδώ και η Μπέτυ φορτωμένη με τις καλύτερες ευχές μας φεύγει χαμογελαστή περιμένοντας σε λίγο καιρό την άφιξη του πελαργού !

Πηγή: Kosmonea