Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Έχετε Ερωτήσεις; Έχουμε Απαντήσεις

  Όλα τα μαθήματα που γίνονται μέσα στην αίθουσα, γίνονται χωρίς παπούτσια, με κάλτσες. Καλό θα ήταν τα ρούχα σας να είναι άνετα για την εγκυμοσύνη και εφαρμοστά για τα άλλα μαθήματα. Δεν χρειάζεται να έχετε κάτι μαζί σας, αν όμως θέλετε μπορείτε να φέρετε το στρώμα σας και το νερό σας, για τα μαθήματα της εγκυμοσύνης και του Body back.

  Για τα μαθήματα της λοχείας [όπου μας συνοδεύουν τα μωρά μας] καλό θα ήταν να έχουμε ένα σεντονάκι μαζί για το μωρό μας.

  Και για το μάθημα του mom’s stroller, να φοράμε σωστά αθλητικά παπούτσια, νερό, σκίαστρο για τον ήλιο στο καρότσι μας, (τους καλοκαιρινούς μήνες) και το στρωματάκι μας ή μια πετσέτα.

  Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία σε κάποιο πρόγραμμα άσκησης. Όλα τα προγράμματά μας είναι εξειδικευμένα για την περίοδο που διανύετε και δεν απαιτούν συγκεκριμένη φυσική κατάσταση.

  Υπάρχουν αποδυτήρια με lockers που μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων. Καθώς και ιδιωτικός χώρος που μπορείτε ν αφήσετε τα καροτσάκια σας.

  Η γραπτή βεβαίωση του γυναικολόγου για την περίοδο της εγκυμοσύνης και η βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο, κρίνονται απαραίτητες για την έναρξη οποιουδήποτε προγράμματος.

  Εφόσον έχετε την άδεια του γυναικολόγου σας, μπορείτε να συμμετέχετε στα εξειδικευμένα προγράμματά μας από το πρώτο κιόλας τρίμηνο. Φυσικά και αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος μπορείτε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε μέχρι και τον τοκετό. Να τονίσουμε, ότι για τις μέλλουσες μαμάδες μας που πάνε για φυσιολογικό τοκετό, από 33η  εβδομάδα κύησης και μετά διαχωρίζουμε τα τμήματα, με πιο εξειδικευμένο ασκησιολόγιο.

  Εφόσον έχετε την άδεια του γυναικολόγου σας και όλα εξελίσσονται ομαλά μπορείτε να ασκήστε το μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης σας. Σε μια δίδυμη κύηση,  όμως, ανάλογα με την εβδομάδα και την φυσική κατάσταση της μέλλουσας μητέρας, κινούμαστε ανάλογα και με το πρόγραμμα άσκησης , το είδος και την ένταση.

  Επικοινωνία:

  Διεύθυνση:

  Φανερωμένης 30, Χολαργός
  Eμπορικό κέντρο Πρωτέας

  Ώρες Επικοινωνίας:

  Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 21:00
  Σάββατο: 10:00 – 21:00