Σχετικά

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση του 1ου Family strollers Run, έρχεται και φέτος ο δεύτερος  αγώνας δρόμου για γονείς με παιδιά 0-4 ετών σε καρότσι, τρίκυκλο, πατίνι ή και περπατώντας!

Μια διοργάνωση για όλη την οικογένεια, χωρίς νικητές και χαμένους!

Μια δράση δικτύωσης και χαράς με στόχο την προώθηση του αθλητισμού, της υγείας μέσω της φυσικής κατάστασης και του ευ αγωνίζεσθαι. Πάνω απ᾽ όλα μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε και να περάσουμε σημαντικά μηνύματα για την ανάγκη αυτοφροντίδας ως απάντηση στην εξάντληση της πρώιμης γονεϊκότητας καθώς και την ανάδειξη του ρόλου της άσκησης στη μείωση του κινδύνου επιλόχειας κατάθλιψης.

Ο αγώνας είναι συμβολικός και δεν παρακινούμε ή επιβραβεύουμε όποιους τερματίσουν πρώτοι αλλά όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό μας Family strollers Run!

 Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ.

Έναρξη και Λήξη του αγώνα:

Ομπρέλα, Άλσος Παπάγου

Λ. Παπάγου

Παρουσιάζει: Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου

Διαδρομή:

Υπό την αιγίδα του δήμου Παπάγου-Χολαργού και της Περιφέρειας Αττικής

Συμμετοχή

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες (γονείς, φροντιστές, γιαγιά, παππούς, νονοί, φίλοι) σαν ομάδα πάντα με τη συνοδεία παιδιού 0 έως 4 ετών. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από τουλάχιστον ένα παιδί 0 έως 4 ετών και έναν ενήλικα.

 Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή  08 Σεπτεμβρίου 2023.

 Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ ανά άτομο

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Με κάθε εγγραφή στον αγώνα παραλαμβάνετε την μπλούζα της διοργάνωσης και το προσωπικό νούμερο της συμμετοχής σας καθώς και παροχές και μικρά δώρα από τους χορηγούς μας.

 

3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα από το Trikiklo Ένα κάθισμα αυτοκινήτου iZi Flex FIX i-Size  , ένα καρότσι Joolz Aer+και ένα τρίκυκλο ποδήλατο Liki της Doona κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του αγώνα.

Επίσης το Trikiklo θα δώσει Δώρο μία ζώνη αυτοκινήτου “BESAFE PREGNANT BELT” σε όλες τις εγκύους του Familly Strollers Run είτε περπατήσουν την διαδρομή, είτε συμμετέχουν στο mini workshop άσκησης του Aquabirth.

Παραλαβή πακέτου:

Ώρες/Ημέρες:

Δευτέρα 4/9 έως και  Παρασκευή 8/9/2023

9.30 έως 12.30 & 17.30 έως 20.30

Σάββατο  9/9

10.00 έως 12.00

 

Aquabirth
Φανερωμένης 30, Χολαργός, Eμπορικό κέντρο Πρωτέας

[email protected] – 6987 586485 & 2114047772

 

Συχνές ερωτήσεις

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 στις 10:30πμ και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες που συνοδεύουν τουλάχιστον ένα βρέφος ή παιδί!

Φυσικά! Αν η εγκυμοσύνη σου εξελίσσεται ομαλά και έχεις την άδεια του γυναικολόγου σου για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα ή για περπάτημα, τότε μπορείς να περπατήσεις ένα μέρος ή όλη τη διαδρομή αλλά και να συμμετέχεις στο 15′ workshop άσκησης του Aquabirth, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 10.00.

Μπορείς να συμμετέχεις και στα 2 ή σ ένα από τα 2 με τον δικό σου ρυθμό και όσο εσύ αντέχεις! 

Ναι! Το παιδί μπορεί να είναι σε καρότσι, ποδήλατο, πατίνι, μάρσιππο ή ακόμα και με τα πόδια! Μπορεί να ξεκινήσει σε καρότσι και να συνεχίσει όπως εκείνο θέλει! Στόχος είναι να περάσετε καλά!

Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα και σίγουρα θα είστε ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν βιώσει ή βιώνουν καθημερινά αντίστοιχες συνθήκες. Στόχος είναι να περάσετε καλά σε ένα ασφαλές περιβάλλον και η διαδικασία να είναι ευχάριστη για όλους! Γι᾽ αυτό δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Επιβραβεύουμε τη συμμετοχή και όχι τον τερματισμό ή τις επιδόσεις. Κάντε διάλειμμα ή ακόμα και μικρότερη διαδρομή. Ακολουθείστε το δικό σας ρυθμό και του παιδιού και φυσικά ζητήστε βοήθεια από τους εθελοντές μας για ό,τι χρειαστείτε!

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και μπορείς!

Φυσικά και ακόμα καλύτερα! Γονείς, μεγαλύτερα αδέρφια, παππούς, γιαγιά, νονοί, φίλοι! Φτιάξτε την ομάδα σας και ελάτε όλοι μαζί!

Όχι! Ο στόχος του αγώνα είναι καθαρά συμβολικός ενώ η συνθήκη της κάθε ομάδας πιθανόν διαφορετική καθώς οδηγός μας είναι το παιδί/βρέφος και οι ανάγκες του!

Τα 3 μεγάλα δώρα θα κληρωθούν στο τέλος του αγώνα. Κάθε ομάδα, με την εγγραφή της στον αγώνα, παίρνει μέρος και αυτόματα στην κλήρωση για τα 3 δώρα!

Δράσεις τη μέρα του αγώνα

  • Mini 15’ λεπτό πρόγραμμα άσκησης για όλες τις εγκυούλες που θα συμμετάσχουν στο Familly Strollers Run με την MSc expert maternity coachΙωάννα Βαπορίδη, του Aquabirth! Στις 10.00π.μ.

 

  • Τα κορίτσια του postnatal fitness του Aquabirth, θα μας παρουσιάσουν πριν την έναρξη του αγώνα, το πιο όμορφο, γλυκό και χαρούμενο χορευτικό μαζί με τα μωράκια τους!

 

  • Το Τρίκυκλο και το εξειδικευμένο προσωπικό της BeSafe,θα είναι κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενημερώνοντας τους γονείς  που θα συμμετέχουν στο Family Strollers Run 2023  για το σωστό τρόπο εγκατάστασης των παιδικών καθισμάτων όλων των κατηγοριών στο αυτοκίνητο.

 

  • Το For Kids by Ματίνα Καλανδάρογλου θα είναι μαζί μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον ξύλινο εκπαιδευτικό εξοπλισμό του, καθρέφτες εξερεύνησης, σκάλες αναρρίχησης, τραμπάλες και μια βαλίτσα με υλικά για πολύ αισθητηριακό παιχνίδι,  για να οδηγήσει  τα παιδιά μας στο φανταστικό και πειραματικό παιχνίδι.

 

  • Τα Κέντρα Γλωσσών Στ. Αθανασιάδη θα είναι κοντά μας σε όλη την διάρκεια του  Family Strollers Run 2023 για να βουρτσίσουμε του γίγαντα τα τεράστια δόντια και να τα ασπρίσουμε με μια τεράστια οδοντόβουρτσα, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε και όλα αυτά…. In English!

 

  • Η ομάδα παλαιοντολόγων του Dinoverse και ο αγαπημένος σε όλους Τυραννόσαυρος “Ross“, θα βρίσκονται κοντά μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να σας δώσουν με το δικό τους τρόπο ενθάρρυνση, υποστήριξη και συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σας σε αυτό τον σπουδαίο αγώνα δρόμου.

 

  • Οι Superheroes από το  The Partyheroes Cosplayers“, θα αγωνίζονται πάντα για να σώσουν τον κόσμο και με αφορμή αυτή την αρχή, θα είναι δίπλα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να μας ενθαρρύνουν!

 

  • Το Εθνικό Ωδείο Χολαργού με τις μουσικές και τα τραγούδια τους θα εμψυχώσουν μικρούς και μεγάλους δρομείς να ξεκινήσουν με όρεξη αλλά και να ολοκληρώσουν τον αγώνα και να πουν… κι ένα τραγούδι!
  • Η Mommy be cool Αθηνά θα είναι μαζί μας σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αισθητηριακά παιχνίδια, φυσικές πλαστελίνες, ηφαίστεια και bubbling botanicals που θα εξάψουν τη φαντασία των παιδιών που θα δημιουργήσουν και θα διασκεδάσουν.

Προνόμια για τους συμμετέχοντες

Aquabirth

Το Aquabirth προσφέρει σ’ όλους τους συμμετέχοντες 15% έκπτωση στα προγράμματα της εγκυμοσύνης (yoga-pilates-fitness), καθώς και στην περίοδο της λοχείας (mom’s stroller, postnatal fitness 0-3μ. & 4+. ).

* Η προσφορά ισχύει για εγγραφές μέχρι 30 Νοεμβρίου 2023.

 

Trikiklo

Το Τρίκυκλο προσφέρει σε κάθε οικογένεια ένα voucher των 20€ για αγορές από τα φυσικά καταστήματα Χαλανδρίου ή Αργυρούπολης με κάθε αγορά άνω των 59€.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/23

 

For Kids by Matina Kalandaroglou

Το For Kids προσφέρει 10% έκπτωση σε όλο τον ξύλινο εκπαιδευτικό του εξοπλισμό

*Ο εκπτωτικός κωδικός , θα σας δοθεί μαζί με τα μπλουζάκια σας!

 

Κέντρα ξένων γλωσσών Στ. Αθανασιάδη  

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Στ. Αθανασιάδη , προσφέρουν στους συμμετέχοντες 20% έκπτωση στα δίδακτρα όλης της χρονιάς των Αγγλικών και της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

*Η προσφορά ισχύει και για το κέντρο του Χολαργού και της Κυψέλης!

 

iBeach Volleyball Club

Το Αθλητικό Σωματείο Πρόοδος Παπάγου – Χολαργού σας προσφέρει μια ΔΩΡΕΑΝ μηνιαία συνδρομή στο iBeach για το πρόγραμμα αρχάριων ενηλίκων στις
εγκαταστάσεις του συλλόγου στο iBeach σε Παπάγου, Μαρούσι ή Κηφισιά.

*Η συνδρομή μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 30/3/2024. Για την ενεργοποίηση της συνδρομής απευθυνθείτε στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.ibeach.gr

 

La Millou

Η La Millou, προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 15% για προϊόντα της.

* Το κουπόνι θα σας δοθεί μαζί με τα μπλουζάκια σας.

 

Nautilos master swimming club

Το κολυμβητικό σωματείο Ναυτίλος, προσφέρει στους συμμετέχοντες του αγώνα, 10% έκπτωση στην 3μηνη συνδρομή όλων των levels κολύμβησης ενηλίκων -Masters.

*Η προσφορά ισχύει για εγγραφές μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Εκδόσεις Ψυχογιός 

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες 30% έκπτωση σε επιλεγμένα βιβλία και e-books.

*Η προσφορά ισχύει έως 11/11/23 για αγορές βιβλίων εκτός ενιαίας τιμής αποκλειστικά από το www.psichogios.gr  και από το φυσικό κατάστημα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙOΣ στην Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15. Η προσφορά δεν ισχύει για αγορά e-books από το Apple Books.

Head to toe- Nora Apostolou Bartsota 

Το Head to toe- διοργάνωση εκδηλώσεων, προσφέρει σ’ όλους τους συμμετέχοντες 20% έκπτωση στη διοργάνωση στης βάφτισης /γάμου τους, σε όλες του τις υπηρεσίες.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/11/2023

 

Εθνικό Ωδείο Χολαργού 

Το Εθνικό Ωδείο Χολαργού, προσφέρει 4 ετήσιες υποτροφίες για τους 4 μικρούς φίλους του Family strollers run, που θα δηλώσουν πρώτοι συμμετοχή, στα ομαδικά προγράμματα SAMA – τμήμα κρουστωδίας, τμήμα μιούζικαλ, τμήμα κιθαρωδίας, τμήμα ορχήστρας.

Καθώς και 15% έκπτωση , για όλα τα τμήματα ενηλίκων!

*Οι προσφορές ισχύουν για το έτος 2023-2024.

 

 

Mommy be cool 

Η mommy be cool προσφέρει σε όλους του συμμετέχοντες 10% έκπτωση σε όλα της τα παιχνίδια.

  • Επικοινωνώντας εδώ και αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχή σας στο Family Strollers Run.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί.

Σας ευχαριστούμε παρα πολύ όλους σας!!

 

Δήλωση συμμετοχής στο Families Strollers Run

0 out of 5

0.00

α] Με τη συμμετοχή της κάθε εγκυούλας είτε στη διαδρομή του family strollers run είτε στο mini workshop άσκησης του Aquabirth, παίρνει δώρο από το Τρίκυκλο μια ζώνη εγκυμοσύνης για το αυτοκίνητο Besafe.
β] Με τη δήλωση συμμετοχής σας στον αγώνα του Family strollers run , επιβεβαιώνεται ότι είσαστε υγιείς και ότι με την εγκριση του γυναικολόγου σας, συμμετέχετε σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα!
Product total
Options total
Grand total
Category: Uncategorized

Γίνε μέλος της παρέας του Aquabirth για να μαθαίνεις χρήσιμα tips και συμβουλές για το σώμα σου κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Με κάθε νέα εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα E-Books prenatal & Postnatal Exercising.

Χορηγοί

Χορηγός Διοργάνωσης

Χορηγός Επικοινωνίας