ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Family Strollers Run

Home / ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Family Strollers Run

Στους κανονισμούς που απαριθμούνται πιο κάτω, οι λέξεις που σημειώνονται εδώ αναφέρονται σε συγκεκριμένους όρους:

α) ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: όσοι νόμιμα έχουν εγγραφεί και συμμετέχουν στον αγώνα
β) ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Aquabirth Pregnancy & family fitness place

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Κατά την εγγραφή του συμμετέχοντα στον αγώνα, ο ίδιος παραγγέλνει και το t-shirt συμμετοχής του σε αυτόν. Με την παραλαβή του t-shirt ο συμμετέχων θα λαμβάνει και τον αριθμό συμμετοχής του στον αγώνα.

Το t-shirt καθώς και τον αριθμό συμμετοχής του, θα το παραλάβει μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του αγώνα από το Aquabirth, Φανερωμένης 30, Χολαργός

Σημειώνεται ότι ο καθένας μπορεί να εγγράφεται στον αγώνα ηλεκτρονικά αλλά και δια ζώσης στο Aquabirth. Συνίσταται η ηλεκτρονική εγγραφή του συμμετέχοντα τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για την παραγγελία του t-shirt στο επιθυμητό μέγεθος διαφορετικά δεν δεσμευόμαστε για διαθεσιμότητα όλων των μεγεθών.

Απαγορεύετε από άλλους ,πέραν αυτών που έχουν γραφτεί στην διοργάνωση να λάβουν μέρος στην διαδρομή του αγώνα. Ο κάθε συμμετέχοντας είναι υποχρεωμένος να έχει σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του, ο οποίος απαγορεύετε κατά την διάρκεια της διαδρομής να διπλωθεί, να αλλοιωθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι συμμετέχοντες ακυρώσουν την συμμετοχή τους, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Oι παροχές που καλύπτει το βασικό τίμημα συμμετοχής είναι οι ακόλουθες:

Α) Σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρεται t-shirt το οποίο θα τους δοθεί από την Διοργάνωση μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, και συγκεκριμένα:

Δευτέρα 4/9 έως Παρασκευή 8/9 , 9.30-12.30 και 17.30- 20.30

Σάββατο 9/9 10.00- 12.00

παραλαβές από τον χώρο του Aquabirth, Φανερωμένης 30, Χολαργός – Εμπορικό Κέντρο Πρωτέας

Β) Τον αριθμό συμμετοχής τους , που θα αποτελεί και τον αριθμό της κλήρωσης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει από την Ομπρέλα στο Άλσος Παπάγου και  ακολουθεί κυκλική  διαδρομή 3km και καταλήγει πάλι στην Ομπρέλα!.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ-ΚΛΗΡΩΣΗ

Το Aquabirth διοργανώνει προωθητική ενέργεια («Διαγωνισμό»).

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό είναι να έχει υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στον αγώνα και να έχει αγοράσει το εισιτήριο του (ανεξαρτήτως αν τελικά έλαβε ή όχι μέρος σε αυτόν).

Κάθε εγγραφή στον αγώνα καταχωρείται αμέσως σε λίστα αποκτώντας αυτοδίκαια και αύξοντα αριθμό, με τον οποίο θα συμμετέχει στην κλήρωση.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 3 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του Αγώνα,(μέσω σχετικού application).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στα social media του Aquabirth (instagram/facebook).

Σε περίπτωση που ο νικητής (ή/και οι νικητές) καθυστερήσει σύμφωνα με τα ανωτέρω ή δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του, έως και 1 εβδομάδα από την τέλεση του αγώνα τότε αυτός χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου και η Διοργανώτρια θα έχει το δικαίωμα να το κληρώσει σε άλλον συμμετέχοντα.

Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (περαιτέρω τα «Δώρα» και έκαστο εξ’ αυτών το «Δώρο») είναι από την εταιρεία Τρίκυκλο.

Τα Δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα Δώρα.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Διοργάνωση αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα και να παρέχει πρώτες βοήθειες (από διασώστες)στους συμμετέχοντες που θα βρεθούν σε ανάγκη.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Διοργάνωση διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογράφισης και κινηματογράφησης του αγώνα, που πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και μπορεί να τα διαθέσει μόνο στους χορηγούς με σκοπό την διαφήμιση της διοργάνωσης . Κάθε συμμετέχων του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα το συγκεκριμένο όρο, γνωρίζοντας ότι ενδέχεται να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από τυχόν δημοσίευση υλικού του αγώνα.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Διοργάνωση δεσμεύεται να μη γνωστοποιήσει σε τρίτους ούτε στους χορηγούς τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, σεβόμενη τη σχετική νομοθεσία και θεωρώντας απόλυτη ηθική υποχρέωση την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων τους.

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιτροπή δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων και των ανήλικων τέκνων τους οι οποίοι, υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής:

α) λαμβάνουν γνώση των κινδύνων που ενδέχεται να υπάρχουν,

β) βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν,

Η Διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε κάθε σημείο της διαδρομής.

Επιπλέον, η Διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.

Οι συμμετέχοντες, συμφωνούν στην δήλωση αποποίησης ευθύνης, έναντι των διοργανωτών, των χορηγών, των εθελοντών και οποιουδήποτε άλλου εμπλέκεται καθοιονδήποτε τρόπον στη διεξαγωγή του εκάστοτε αγώνα ή το αμέσως μετά τη διεξαγωγή του χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ

Στην διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν εθελοντές, σε όλο το μήκος της, για να βοηθούν τους συμμετέχοντες, και το link της διαδρομής θα είναι αναρτημένο στην σελίδα του αγώνα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η διαδρομή διεξάγεται σε κλειστό για τα οχήματα δρόμο κυκλοφορίας. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο για να επέμβει όποτε και αν χρειαστεί.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η Διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.