Family Strollers Run 2023

Home / Family Strollers Run 2023

Family strollers Run – Φινάλε!

Την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2023, πραγματοποιήθηκε με ανεπάντεχη επιτυχία το 2ο Family Strollers Runαπό το Aquabirth! ‘Ενα όνειρο της Ιωάννας Βαπορίδη και του Δημήτρη Τριανταφύλλου,[ founders’ του Aquabirth, pregnancy and family fitness place] μέσα από αυτό τον αγώνα, να υποστηρίξουν το moto τους «ababy is a reason not an excuse»!

900  και πλέον συμμετοχές που απαρτίζονταν από οικογένειες με μωρά παιδιά από 0 έως 4 ετών και μεγαλύτερα αδερφάκια, γιαγιάδες, παππούδες, νονοί, φίλοι και εγκυμονούσες, πλημμύρισαν τους καταπράσινους δρόμους της πόλης μας, Παπάγου-Χολαργού με αφετηρία την Ομπρέλα στο Άλσος Παπάγου.

Είναι μεγάλη μας τιμή που όλοι οι συμμετέχοντες μπόρεσαν και έτρεξαν ή περπάτησαν  με τα παιδιά τους, 3χλμ, πολλοί με παιδικό καροτσάκι άλλοι  με αγκαλιά τα μωρά τους ή στο μάρσιπο, αλλά και σε ποδήλατο ή πατίνι πλημμυρίζοντας με χαμόγελα και ευτυχία τους δρόμους της πανέμορφης πόλης μας.

Ο αγώνας είχε συμβολικό χαρακτήρα, όπου όλοι ήταν νικητές, γεμάτος με συγκίνηση και ενθουσιασμό για την χαρά της ζωής.

Οι μικροί μας φίλοι έγιναν οι πρωταγωνιστές αλλά και παρακινητές των γονέων τους, σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι όλοι μαζί σαν οικογένεια μπορούν να πετύχουν τα πάντα!

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η δικτύωση και η χαρά  με στόχο την προώθηση του αθλητισμού, της υγείας μέσω της φυσικής κατάστασης και του ευ αγωνίζεσθαι. Πάνω απ᾽ όλα μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε και να περάσουμε σημαντικά μηνύματα για την ανάγκη αυτοφροντίδας ως απάντηση στην εξάντληση της πρώιμης γονεϊκότητας καθώς και την ανάδειξη του ρόλου της άσκησης στη μείωση του κινδύνου επιλόχειας κατάθλιψης.

Το σημαντικότερο μήνυμα όμως πέρασαν όλοι αυτοί οι γονείς που έγιναν για ακόμα μια φορά Πρότυπο για τα παιδιά τους!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, πρέπει να πούμε στον Δήμο μας Παπάγου – Χολαργού και στον κ. Ηλία Αποστολόπουλο καθώς και στην Περιφέρεια Αττικής και στον κ. Γιάννη Κεχρή, για την υποστήριξή τους ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί ο αγώνας αυτός!

Το παρών στην διοργάνωση έδωσαν η κα Χρύσα Παρίση – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παπάγου, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου  κ. Ηλία Αποστολόπουλου, ο κ. Γιάννης Κεχρής– Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ο κ. Αθανάσιος Κούτρας– Δημοτικός Σύμβουλος [ο οποίος επιλήφθηκε και τα πλάνα από το drone], ο κ. Βασίλης Σιαμάνης – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Χολαργού και η κα Βάνα Ρετσινιά Δημοτική Σύμβουλος.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο –Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Τροχαία Αγίας Παρασκευής, το Αστυνομικό τμήμα Παπάγου – Χολαργού, τη Δημοτική Αστυνομία, το προσωπικό του Δήμου, τους Εθελοντές καθώς και το νοσοκομείο MetropolitanGeneral για το ασθενοφόρο και τις πρώτες βοήθειες.

Τον κ. Μπαλή και την ομάδα του, για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.

Παρουσιαστής του αγώνα ήταν ο μοναδικός Δημήτρης Τριανταφύλλου, που με την ζωντάνια του και την αστείρευτη ενέργειά του, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο μας υποστηρικτή, το Τρίκυκλο για τα υπέροχα δώρα του αλλά και την παρουσία του με τις ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες του προς του γονείς για την ασφάλεια στο αυτοκίνητο.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Στ. Αθανασιάδη που με τις υπέροχες δράσεις τους στα Αγγλικά εντυπωσίασαν τους μικρούς μας φίλους! Τον μοναδικό δεινόσαυρο Ross από τους Dinoverse και τον Super ήρωα από το The party Heroes που μάγεψαν και εμψύχωσαν στην κυριολεξία  μικρούς και μεγάλους σ όλη τη διάρκεια του event! Αλλά και τη Ματίνα Καραδάνογλου με το For Kids και τον υπέροχο εκπαιδευτικό της εξοπλισμό που οδήγησε τα παιδιά μας στο φανταστικό και πειραματικό παιχνίδι.  Αλλά και Mommy be Cool Αθηνά που ξετρέλανε τους μικρούς μας φίλους με τις φυσικές της πλαστελίνες, τα ηφαίστεια και τα bubbling botanicals!

Όμως ένα μεγάλο χειροκρότημα αξίζει και η χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χολαργού, με τη Δήμητρα Καραμπεροπούλου, που μας συνόδευαν και σ αυτό το Family strollers Run! Αλλά και τον DJ κ. Αντώνη Νικολουδάκη που μας κράτησε συντροφιά με τη μουσική του!

Το πιο μεγάλο όμως χειροκρότημα αξίζουν οι μαμάδες του postnatal του Aquabirth και τα μωράκια τους, για το τόσο ιδιαίτερο χορευτικό τους με μάρσιπο και τις στιγμές συγκίνησης που μας προσέφεραν!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους Υποστηρικτές μας, τα καταστήματα Δαναός για την πολύτιμη βοήθειά τους στο να φτιαχτούν αυτές οι υπέροχες μπλούζες, τη La Millou για τα υπέροχα picnic που μας προσέφεραν στο kids corner, τις εκδόσεις Ψυχογιός, το ibeach volley club, το ψηφιακό φωτοτυπικό κέντρο Bookmouse, το αθλητικό κολυμβητικό σωματείο Nautilos, το  Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα, τις μπανάνες DOLE  και το Head to toe –διοργάνωση εκδηλώσεων.

Καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας μας το Taλκ, το Runner Magazine, και το Running News αλλά και στο διαφημιστικό μας agency, την Over and Above και τον Μιχάλη Ελευθεριάδη, που μας υποστηρίζει τόσα χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την SUSTAIN EVENTS και την κα Μαρία Νομικού, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στην ιδέα μας, μας εμπιστεύθηκε και ήταν κοντά μας και πάλι για 2η συνεχή χρονιά καθώς και την κα Νίκη Ζιαμπάρα –ειδική συνεργάτης του Δημάρχου για όλη της την στήριξη!

Μέρος των εσόδων διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Σας Ευχαριστούμε!

Χορηγοί

Χορηγός Διοργάνωσης

Χορηγός Επικοινωνίας