Βασίλης Καζής

Η επαφή μου με το Aquabirth έγινε το 2020 μέσα από την καλή μου φίλη και συνεργάτιδα Κλεονίκη που με πρότεινε για να κάνω το μαθημα της μουσικοκινητικης. Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη όσο και η αγωνία μου καθώς θα ήταν η πρώτη χρόνια που μετά από όλα τα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις θα άρχιζα να κάνω τα δικά μου μαθήματα. Είμαι ευγνώμων που η αρχή μου έγινε με συνεργάτες την Ιωάννα και τον Δημήτρη οι οποίοι μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη και μου παρείχαν ότι χρειαζόμουν για να κάνω ένα μάθημα όπως το φανταζόμουν. Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος με πολύ μεράκι φτιαγμένος και πραγματικό ενδιαφέρον για όσους έρχονται. Καλώς ήρθατε!

Λίγα λόγια για εμένα:

Από μικρός τραγουδούσα και ήθελα να βρίσκομαι μέσα στη μουσικη. Για κάποια χρόνια είχα ξεχάσει αυτή μου την αγάπη καθώς τα καθήκοντα μου ως μαθητής έμοιαζαν να είναι πιο σημαντικά. Όταν ήρθε όμως το λύκειο τα πράγματα μπήκαν παλι στη θέση τους. Ανακάλυψα την κιθάρα και από τότε δε την άφησα ποτέ ξανά. Μελέτησα μοντέρνα κιθάρα, σύγχρονοτραγούδι, τελείωσα ένα πανεπιστήμιο και μια δραματική σχολή και εμψύχωσα πολλές ομάδες παιδιών.

Το 2014 ξεκινάει ένα σπουδαίο ταξίδι για μένα μέσα από τη συμμετοχή μου στην ομάδα Artika η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το θεατρο για τις πολύ νεαρές ηλικίες (0 – 6 ετών). Συμμετέχω στην ομάδα ως ηθοποιός και συνθέτης-μουσικός γράφοντας μουσικές για τις παραστάσεις. Μέσα από την ομάδα έρχομαι σε επαφή με τις πολύ νεαρές ηλικίες και μαγεύομαι από το τρόπο που σχετίζονται τα νεαρά παιδιά με εμάς και τον κόσμο γύρω τους. Έτσι ξεκινάω τις σπουδές μου στα μουσικοπαιδαγωγικά μέσα απο προγράμματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.