Ρεγγίνα

Ονομάζομαι Ρεγγίνα και είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα κολύμβηση. Τώρα φοιτώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΄΄Άθληση και Υγεία΄΄ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι πιστοποιημένη Pilates Instructor απο την Studio Οne : Mat/Props Pilates, Reformer, Towel, Cadillac, Arc, Barrel, Wunda Chair και εργάζομαι σε γυμναστήρια και studio Pilates στην Αθήνα.

Έχω δίπλωμα ως Pre/Postntal Exersice Specialist απο τους διεθνείς οργανισμούς NASM και AFAA και εργάζομαι στο χώρο του Aquabirth αναλαμβάνοντας προγράμματα εκγύμνασης στις εγκυούλες μας, όπως pilates, reformer και γυμναστική αλλά και σε γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη τους.

Επίσης, είμαι πιστοποιημένη STA International Baby and Pre-School Swimming Teacher, Group Exercise Instructorαπο τη North Academy of Fitness, πτυχία ναυαγοσωστικής και α΄ βοηθειών απο την ΑΗΑ (American HeartAssociation) και έχω γνώσεις στο Aqua.

Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια όσον αφορά την άσκηση στο Τεφαα αλλά και της Ιατρικής. Είχα συμμετάσχει το 2018 σε πρόγραμμα θεραπευτικής κολύμβησης ατόμων με νεφρική ανεπάρκεια του εργαστηρίου αθλητιατρικής του τεφαα θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού μου θα συνεχίσω με το διδακτορικό μου τίτλο στην Κλινική Εργοφυσιολογία, επιστήμη που ασχολείται με το πως μεταβάλλεται ο οργανισμός των ατόμων με χρόνιες παθήσεις, όπως καρδιαγγειακά, νευροεκφυλιστικά, αναπνευστικά και άλλα μη μεταδιδόμενα νοσήματα κατά την διάρκεια της άσκησης, να συνεργαστώ με επιστήμονες υγείας και την δημοσίευση επιστημονικών άρθρων.

Η άσκηση αποτελεί για μένα πολύ σημαντική για την υγεία, γι αυτό επέλεξα να ασχοληθώ με την επιστήμη αυτή. Δεν είναι τυχαίος ο διεθνής οργανισμός ΄΄Η άσκηση είναι φάρμακο΄΄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.