Κώστας Σταυριανουδάκης

Η συνεργασία με τον χώρο σας αποτελεί για μένα μια ιδιαίτερα θετική εμπειρία, με  το εργασιακό κλιμα να προωθεί την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και την εφαρμογή γνώσεων με καινοτόμες πρακτικές στον χώρο της άσκησης. Ένας από τους προσωπικούς επαγγελματικούς στόχους μου αποτελεί η παρουσία μου σε τέτοιους χώρους(σαν τον δικό σας) όπου η συνεργασία προκαλεί και εμπνέει τον καλύτερο εαυτό μου ως επαγγελματία φυσικής αγωγής.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην  Αθήνα. Αποφοίτησα από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ), με ειδικότητα πετοσφαίριση το 2014.Στην τρέχουσα χρονική περιόδο παρακολουθώ σεμινάριο δια βίου μάθησης στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Αιγαίου .

Εργάζομαι  σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού  από το 2015.Ενώ από το 2016 δραστηριοποιούμαι παράλληλα στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων πραγματοποιώντας  μαθήματα βόλεϊ σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης καθώς και με την προπόνηση αθλητών.

Είμαι Εκπαιδευτής ναυαγοσωστικής στην ευρωπαϊκή ναυαγοσωστική σχολή. Την εμπειρία μου συνοδεύει η εργασία μου σε πολλά ιδιωτικά γυμναστήρια καθώς και στην ιδιωτική εκγύμναση ατόμων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.